Sunday, 1 January 2012

Tahun Baru , Azam Baru !


Haii..^_^*v.. Apa Khabar ?Hee. Okeh . Sbenarnya Fyka lama tak menghapdet blog nih . Rindu pulak . Maklumlah sibuk nak sekolah dah kan ? So.. kenalah ready siap2(eh!mcmlah dia tuh good student sgt) mmg , mmg aq gud student so? apa kau kesah ?
#heee. tak adelah mengurau jer.(i'm bad student) right ? 'YEAH'





Huh . Sedar mmg sedar jugak lah . Tak kan tak seda pulak kan ? Apa yang sedar nyer cik Fyka oii . Apa ? Apa eak ? Aduh . 2012 lah .


Banyak pngalaman yang Fyka dpat dekat 2011 tahu ? Korang ape tahu .(HEHE) Nak tahu ? Tak nak ? Tak nak sudah . Ada aku kesah ?#whateverlah#

First, Aku jadi form2 lah kan ? in 2011 okey . Banyak dugaan yang Fyka hadapi waktu jadi form2 tuh . Tambah2 lgi kena jadi penolong ketua kelas pulak . Aduh ! Gila siott ! Actually aku tak nak jadi pun . Dek kerana 'Kebetulan' Acehh . 'Kebetulan' sangat . Yang mnyebabkan aku boleh 'terjadi' . Wahh . Hebat tak ? Apa yang hebat tak 'menghebatkan' diri aku lngsung .
#tengok kejap aku kejap Fyka mcm2 lah whateverlah janji tak salah kan . Harap maklum.

Second . Yang nih malas lah citer . Malu . *malulah sangat . Okeh . Kiter lupakan saja lah .
Actually , bende nih 'privaci' sikit . Alah . Pasal tuh lah . Itu . Haha . Forget it .(merapu saja)





Third , woow . Tekejut den . Tak sangka . Tiba-tiba jer boleh jadi macam tuh . Nak tahu ape ? Alah tekejut tgok result exam aku lah . Tiba-tiba jer boleh jadi good . Tak sangka . Haha . First time waktu tuh . So , aku jadi tak keruan sikit . Faham ? Buat-buat faham dah lah eak .

Then , Fyka teruskan perjalanan . Tiba-tiba pulak . PAQKK! . Jatuh . Jatuh ape ? Result lah . Ape lagi kan ?Dek kerana terlalu rasa selesa . NAHH! amek kau . Kan dah dapat . Tak reti nak bersyukur sangat . Padan muka . Padan muka kat Fyka kan .So, korang jgn jadi macam nih orait? Dah dapat result elok-elok tuh bersyukur lah banyak-banyak .






Okeh . itulah . So , Fyka dah ade banyak pengalaman di 2011 . Waktu Fyka naik , jatuh , tergolek dan ape-ape lagi lah .So , in 2012 aku akan amek pengalaman yang lalu untuk maju kehadapan.(cehh hebat tak ayat?) okehlah .Wassalam . And peacee ^_^v*