Wednesday, 23 May 2012

Yeah ! Akhirnya Habis Jugak Exam PPT .

Gadis naif berceloteh..
Assalamualaikum
Hai.
Peace ^_^*v








Yooo . Yooo. Wah seronok kemain ? Maklumlah baru lepas habis exam . Tapiiiiii PMR tak lagi . Huk3 . Tak syok lah . Cepatlah sikit PMR oii ! (macamlah aku nih dh ready sgt nak jawab ) PUIHH !
Macam dengan exam ? Macam tuh lah . Kerja penat ooi . Pagi, petang, siang , malam . Menghadap pakwe ku yang tersayang . Hah ? Siapa ? Siapa lagi BUKU lah. Nak exam nih kita kenalah berpakwe or berawekkan buku barulah boleh terbaikkk . Kan ? Kan ? Tapi tak kesah kat korang, ada orang senang kalau berpakwe or berawekkan yang diorang pnya sendiri kan ? Boleh fokus lah katakan . Tapi kalau Fyka ? NO COMMENT !

Hari nih Fyka nak kongsi kan apa yang Fyka akan jawab kalau orang lain tanya pasal exam pertengahan tahun nih . Nak ? Tak nak pi main jauh-jauh . Menyemak kod !

Bahasa Melayu . Okeh ? Boleh jawab ?
>Okeh lah . Bolehlah jawab sebab cikgu kata jangan tinggal tempat kosong . Kan ? So, isikan jah apa yang patut dan membuatkan diri Fyka bahagia . (hah merapu!) So far , okeh lah . Takut jugak lah Fyka . Tadi cikgu bagi warning dah siapa yang dapat A tak kena rotan tapi...B satu rotan . C dua rotan . D tiga rotan . E tak boleh dikira . HAHAH ! Seram Fyka dengar . Tapi boleh kod . Maybe kantoi kat ringkasan ja kod . Hah .

Bahasa Inggeris . Best ?
>Satu subjek yang Fyka tak pernah berasa dapat A . sedihnya . Tapi kali tak taulah jugak , Boleh kah ? Tak lah cek . Tapi Fyka rasa dia kena buat translate kod . Macam Google . Boleh ? Amboiih . Kalau macam tuh tak payah belajar . Belajar jah kat MR. GOOGLE , senang kan ? Okeh2 .

Okehlah . Yang lain fikirlah sendiri yeak ? Tak larat nak tulis dah . Okeh ? Rasa macam nak buat entry baru nih , Okeh . Exam tuh jawab elok-II jangan pakat tembak jah .