Friday, 20 January 2012

Korban ! Korban ! Korban !

Haii ... Peace ^_^*v . Snap . Snap . Snap a pictures . Hah . (giler tahap gaban) . Okeh . Be serius right ? "YEAH" First sekali Fyka nak ucapankan kong xi fa cai ! Kepada yang berkenaan je aek ? And thanzx . Sebab aku dapat cuti seminggu . Hehex . But , homework pun boleh tahan banyak la . So , tak boleh nak tulis banyak-banyak . Must be remember , this year you're PMR candidate .(aceh)



sumber: google

Hah . Panjangnya pendahuluannya . Okeh . Tengok lagi tajuk entri Fyka kali nyh ? 'Korban !Korban ! Korban !' Haha . Apalah yang Fyka nak korbankan nih . Lembu ? Kambing ? Bukan ! Lambat lagi nak raya korban or haji lah . Tak silap Fyka lepas PMR kod . Aceh nampak sangat tak sabar nak raya . (macam budak-budak)

Sebenarnya benda yang Fyka nak korban tuh . MASA . Masa sebenarnya . Buat apalah dengan masa tuh ? Yelah ibarat pepatah melayu . "Masa itu emas , jadi hargailah ia jangan persiakannya" Paham ? Tak faham ? aku katok sat gi kod .#justkidding

Yelah . PMR candidate lah katakan . Kenalah gunakan masa sepatutnya kan ? Fyka nih tak lah nak katakan best student sangat . Nak guna masa sepatutnya kan . Hehez . Nampak ? Sebagai bukti sekarang Fyka masih lagi berada di depan lappy nih .

So , kita kenalah hargai masa tuh sepatutnya . Jangan sia-siakan . Selagi kita hidup nih kan . Sesaat pun kita dah tak boleh nak patah balik . Renung-renungkanlah .okeh Bubey . nak peace sikit ^_^*v (gegeh)