Friday, 27 January 2012

Kau Cakap Aku Sombong ? Do I Care ?!

Gadis naif berceloteh..
Assalamualaikum !
Hai.
Peace ^_^*v

Kita tak boleh judge orang tuh dari segi luaran jer . So , tak payah lah nak cakap lebih-lebih pasal orang tuh kan ? Sedangkan kita tak tahu pun siapa diorang tuh . Right ? So , fikir-fikirkanlah . Yeah . Semalam Fyka kata last Fyka akan update blogs . But now ! SEE ! I'm still with my lappy . And I so happy . (tak adelah sakit hati kod)





Tengok tajuk ? Siapa nak cakap kepada siapa nih ? Fyka pun tak tahu . Just nak cakap jer . Apa yang tersirat dan bukan yang tersurat (faham?) Fahamkanlah sendiri . Yelah . Kalau kita tak pernah kenal orang tuh kenapa kita suka-suka hati jer nak judge dia sebagai "SOMBONG" . Hehe . (sorry kalau 'teremosional' sikit) (kalau tak tak pelah)


Maybe korang pun pernah judge orang macam tuh kan ? It's really . Fyka pun pernah jugak anggap orang tuh "SOMBONG" dan dianggap "SOMBONG" . Tapi kalau korang nak cakap yang aku nih sombong . Just say ? Fyka tak kesah pun . Malahan Fyka suka ! (sikit-sikit bolehlah tapi kalau tak tahap gaban tuh) Masak kang ! Yelah . Fyka nih kadang-kadang payah sikit nak senyum .(yeke ?) Yelah .Sebagai bukti : Hari tuh Fyka pergi Tesco but , mood Fyka memang tak bagus lah . Adelah kakak nih senyum dekat Fyka . Nak tahu Fyka buat apa ? Fyka just buat tak tahu jer and jeling kat dia ? Haaha . Jahat tak Fyka ? Yeah ! Fyka mengaku yang FYKA NIH JAHAT . So ? Kau ade ?

Tapi sebenarnya kalau mood Fyka elok Insyaallah Fyka akan senyum sampai ke telinga ! (boleh) Cuma orang jer tak pernah tengok . Hehe . So , last sekali . Fyka rasa tak perlulah kod kita nak judge orang tuh dari luaran saja . Cuba kita kenal dulu dengan orang tuh . Barulah kita boleh judge dia tuh sebagai apa . Sombong kah , Baik kah , Jahat kah , Gedik kah , Dan apalah lagi kalau nak listkan sampai esok pun tak habis .Okeh ? "JADILAH DIRI SENDIRI SEBAB IANYA AKAN MEMBUATKAN KITA BAHAGIA" Bye ^_^*v


= Thank you For Your Reading ! :) Sayang Korang ^_^*v