Friday, 27 January 2012

Low Profile .

Gadis naif berceloteh..
Assalamualaikum
Hai.
Peace ^_^*v

Hari nih . Hari last kod Fyka boleh hapdet blog nih . And buat benda yang seakatan dengannya . (pahamlah kan) Sebenarnya Fyka rasa kecik hati + sedih + nak nanges (pun ade) + sunyi = Ape ? Jawapannya KELIRU .






Berdasarkan tajuk entri Fyka kali nih . "Low Profile" Siapa yang low profile ? Yeah ! Semestinya FYKA lah ! Siapa lagi ? Tak percaya ? Scrollkan ke bawah dan lihat berapa gibat(apatuh? tah aku pun tak tahu tiba-tiba jer keluar) Mungkin perkataan baru ? Hah ! Imposible ! Tak mungkin doh ! Okeh ade berapa ? Tengoklah sendiri tak sampai hati nak sebut .

Kadang-kadang Fyka terfikir jugaklah ade ke orang yang comil tuh yang hensem tu dan sesiapalah yang sudi bace blog aku yang naif nih . Ye tak ? Sekarang nih yang still tengah baca . Thank you :) . I hope you life is always good . Amin . (Fyka doakan) Okehlah Fyka rasa macam SYOK SENDIRI pun ader . Apa-apa pun thank yang sudi baca dengan ikhlas . Yang tak ikhlas tuh lepas nih hope korang tak payah lah datang lagi di blog yang naif nih (JADILAH HATI YANG IKHLAS MELAKUKAN APA SAHAJA). bubey =)