Tuesday, 13 December 2011

Kawan Biar Seribu Kasih Biar Satu


hye..lme xupdate blog nyh dah berhabuk dh,,fuuhh!1fuhh! sawang pun ada??msalah nyh..kna cpat besihkan dan update nyh..(hikhik)sebenanya kan ika tgah sdiyh nyh..(xlha sediyh snad unn)>>just nk simpati hihkhikh..(xadelah men2 je kowt)i ade mruah k..




snag citer somebody dah lpa kat aq..!!hahaaaa!!smpai hti dye buat aq mcm nyh..'takku sangka takku duga'(cehh siap ade lgu lgi)btullah dye mmg xpeduli kat aq lgi..sdiyhnyer..sdih x? sdih x? korang bkan rse pun kan? hnya dri ini sja yg thu..(ayat pasrah bleh)yelah..kat dlm fb xpnah tgor aq pun sekali pun xpenah..yelah aq pham..kau dah ade rmai yg laen yg bleh kau kongsi rasia kau..ade kat sisi kau..sper lha aq yg nak dibandingkan dgn mereka smua tho..hnya tnggal knagan jerp..klaw dlu yelah aq pnah jdi mcm tho untuk kau..tpi hnya seketika shaja kan?xpelah klaw kau betul2 dah lpakan aq..aq trima..kita bekawan bia sribu kasih bia stu kan?right?oklah apa2 pun thanz for begin my bff dlu k..aq sntiasa doakan kau akn baek2 jer..walaupun kiter nyh stu sekolah..hrap kau akn bhagia dgn new fwen kau tho..okeh aq xnak tgok kau sdiyh..bubey..saranghea!