Monday, 19 December 2011

Betul lah ! Mencabar Betul .



Haii ..korang . A lot of thanz for reading this blog . And welcome . Hai speaking bnyak pulak Fyka ni . Okeh lah . Dah bce tjuk entri Fyka hari ni ? dah kan ? Right ? Okeh . Apa yg mncabar sgt ni ?

Actually , yg mencabar tuh . Dlm dunia berblogging ni lah . Fyka pun tahu sma ade , ade ke org yg bce blog Fyka ni . Ke pnat jer Fyka mnulis ni .



Wooowhh ! Tggu kejap ." Kau nak putus asa mcm tu jer ? Alah biase lah org bru msuk blog . Tak gitu ? Kau ingad first day kau msuk, kau bleh dpan followers yg bnyak kah ? mustahil !"

Okeh . Dri situ Fyka dah dpat . Apa dia ? Jangan putus asa lah ! Walau apa pun yg kita buad kita tak boleh putus asa . Sia-sia lah usaha kita selama ni . Kan ? So .. Fyka tekad . Nak terus kan jgak . (ceehh) Insyaallah .

Okeh .(bape bnyak lah okeh tu) . But, tahun depan . Munkin Fyka dah tak dpat nak update slalu blog . Bkan blog jer, FB pun tak bleh . Seminggu sekali jer kod . HUHU . Yelah orng nk PMR tahun 2012 . Mestilah .kne 'diet' ckit . Bkan diet krangkan berat bdn . Tpi "diet mengonline" . Tpi lpas habis exam nnti kan ade mse yg pnjang . So, bleh lah mengonline blek mcm biase .

Okeh lah (okeh lgi) tak ade ayat laen . Sory lah . Sikit jer kod entri kali ni . Klaw ade mse Fyka cbe hapdate lgi . bye .syg spe yg bce !