Tuesday, 11 December 2012

Nightmare o.O

Cik Lonely Crazy Membebel..
                                                    ۞ *•.¸.•* بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ •¸ .*• ۞
Assalamualaikum
Anyeong Haseyo !
Peace ✌˙❤‿❤˙✌


Hope all my friends have a luck (:

Hai semua (: sihat ? Okeh lah aku nak menaip hari nih sebab aku dapat nightmare semalam ouhha ! Seriusly menakutkan . But , hakikatnya tak lah menakutkan sangat . Just mungkin bagi aku je kot . Memandangkan result PMR yang tak sabar-sabar nak keluar sangat tuh . Maybe next week . Itulah yg menyebabkan aku ni tetiap malam dapat nightmare . Wah ! tak tahulah apa resultnya o.O . 

Ya Allah takutnya . Dah lah mimpi yang tak logik dan tak masuk akal pulak tuh . Just, aku harap sangat-II Allah permudahkan urusan aku hari tuh . Aku cuma takut kalau-II aku terpengsan ja waktu nak tunggu result tuh o.O . OHHH ! Tidak ! Jangan lah nanti masuk surat khabar muka depan "seorang pelajar pengsan semasa menunggu keputusan PMR " HAAH ! lebih dari nightmare lagi .

Okay lah , tu je pun yang aku nak kongsi . Jumpa lagi (: WISH ME LUCK OK ! bye saranghea , sayonara.