Friday, 9 November 2012

Kawan atau Sahabat ?

Gadis naif berceloteh..
Assalamualaikum
Hai.
Peace ^_^*v

Woiiyt..lamanya Fyka tak menghapdet blog yang berbau niy . Euuryy ! Okay whatever ! Maybe Fyka ada tugas lagi besar yang mesti dijalankan pada tahun ini yang membuatkan Fyka sibuk dan tak ada masa untuk menghapdet blog ni . Sorry . But Fyka tahu siapalah sangat yang nak datang baca dekat blog Fyka ni kan ? My friends ? No comment !



Oraitt . Actually Fyka nak update apa yang Fyka rasa dan buat research dalam dua tiga hari ni . Dan apakah itu ? *tuuuuutt* Haha ! Okay lah . Korang pernah dengar perbezaan antara kawan dan jugak sahabat ? Pernah kan ? Okay sebelum Fyka nak mintak maaf kalau-II entry Fyka kali akan menyakitkan hati siapa-II di lain hari yeah ? Spotting lah sikit dengan bf hampa boleh ja spotting dengan aku ? Hampeeh !

Sebenarnya ada perbezaanya antara kawan dengan sahabat ? Tak percaya ? Okay kawan tuh member korang yang korang ada tuh..alah walaupun tak rapat itu namanya kawan. Kawan ni pulak ada banyak jenis tapi Fyka tak nak citer lah dekat sini kita citer dekat belakang>>

Sahabat pulak adalah orang yang sanggup bersusah senang dengan kita . Senang pun dengan kita Susah pun dengan kita . Ada sesetengah manusia ni kan yang menggangap(betul tak aku eja ?) ada kawan yang boleh pakai untuk senang jer..dan ada kawan yang boleh pakai waktu susah jer . Tapi kalau dah senang . Memang tak kenang budi .PUIIHHH ! Aku tak respect lah orang yang macam . Sekurang-kurangnya tolonglah hargai sikit tak banyak pun . KaN ?

Okay lah malas nak tulis banyak-II lagi sat lagi ter-emo nanti payah kan ? Okay lah harap you all akan menjadi seorang sahabat bukannya seorang kawan okay ? Bye. Saranghae .