Thursday, 19 April 2012

Alert ! Janganlah Baik Sangat .

Gadis naif berceloteh..
Assalamualaikum
Hai.
Peace ^_^*v
(dissapointed girl)


Hai-II sihat tak ? sihat tak ? Menyebuk betul ? Apa yang kau nak heran bagai ? Bukannya ada orang sibuk pasal kau pun kan ? So just shut up ! Sebenarnya hari nih tergerak hati nak menghapdet blog nih walaupun Fyka tahu yang Fyka ada banyak kerja nak kena buat mana yang kerja kursus lagi , dengan nak pergi lawan lagi . FUHH- susah nak hidup . Yalah kalau nak berjaya kenalah buat benda yang letih-II penat-II kan ? Ada ke orang yang berjaya tanpa melakukan apa-II ? Ada ? Kalau ada, orang tu really-II rugi . Rugi sangat . Sebab apa ? Sebab dia berjaya tanpa ada usaha nak tahu meniru jer . Itu bukan usaha namanya sebab tuh dia takkan pernah untung sebab dia tak pernah rasa nikmatnya kalau kita berjaya ke dapat markah tinggi ke dengan penat lelah usaha nya sendiri . Okay . Faham . Panjang pulak aku sembang pasal nih padahal nak cakap pasal lain .

Let start ! Okeh pernah tak korang jadi baik tahap gaban ? Pernah ? Kalau pernah Alhamdullillah. Okeh  sebenarnya Fyka tulis entry nih bukanlah untuk siapa-II sama ada yang Fyka kenal ataupun tak sama ada member Fyka ke senang kata pada siapa-II yang baca jangan terasa okeh ? Sebab Fyka tak nak nanti korang benci pulak kan kat Fyka . Mengata orang sana sini . Nak jadi baik tuh tak salah. Tapi hati-II jangan terlampau baik sangat. Sebab nanti jadi kes buli pulak. Fyka nih nak kata baik tak lah sangat kan . Pernah jugak sakitkan hati orang mengata orang . No people perfect right? Fyka seorang yang susah nak tolak pertolongan orang dan tak pandai nak berbohong coz my mom tak penah ajar okeh. So , one day i was think to try be stingy ! But i really can't coz i have everything . And i was sad about it . But now , i was dissapointed about it .

Setiap apa yang Fyka tolong tak lah nak kan balasan apa-II . Just please to appreciate it . When i want a help you will help be back . Just that . Okeh lah kut sampai sini . Once again , please janganlah terasa okeh . Bye . I love all my member . I HOPE you're can love my too . Sayalah gadis naif yang naif pasal sosial or whatever and the hate person . Please don't love me . But just appreciate like a human di muka bumi ALLAH nih . Can ?